Start van de reis

bagage
bagage

Tine en Jens waren zo vriendelijk om met Mirte en mij mee te lopen naar de bushalte en terwijl Mirte de achterdeur van de bus ging open houden hebben Jens en Tine de koffers achterin de bus hebben gezet. Zo reed de bus al weg voordat ik geknuffeld en gezwaaid had, dus bij deze JETI dank jullie wel.

We hadden nog 1 minuut over toen we NET op de trein zaten reed hij al weg, kwestie van timing.

In Brugge bleven we lang stilstaan en opeens 3 politieagenten, 2 conducteurs en nog wat mensen aan het zoekend rondkijken….. hmmm Later werd meegedeeld dat ze op zoek waren naar een zieke.

Met exuses voor de vertraging.

De trein naar LEUVEN stopt dus toch gewoon in Zaventem, we stapten uit op perron 4 en moesten naar Zaventem op perron 3.
Jeey lekker makkelijk. Op Zaventem de bagage in een ruimte mogen zetten van een vriendelijke beambte daar die hielp met de lockers. 10 euro voor 24 uur.

De bus naar Boetfort en tis hier prachtig. We hebben een heel eind gewandeld om op zoek naar eten voor hongerige Mirte… maar er is hier helemaal NIKS meer. Vroeger waren er nog een bakker en een slager, maar zelfs die zijn weg zei een koppel wat buiten stond in de zon en die aangesproken werden door ons.

Dan lekker gegeten in het hotel restaurant : Mirte een hamburger met friet en sla en ik een ceasar salade.

We komen nu net uit een warm bad, en zij gepoederd en gezalfd , klaar om straks te slapen.

2 comments

  1. Huh? Ben je niet meteen vertrokken? Slaap je in Zaventem? Snap er niets van 😛 edankt om men blog up te daten btw. Stuur nog eens een mal hoe je dat juist doet vor die fotoo’s. X

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s