We`re home

Hoe prachtig ons kasteel logement, zo slecht hebben we geslapen !
Het buitenzwembad onder ons kamerraam is open tot 00:00 en zo lang hebben we dan ook wakker gelegen van het gegil van een groepje gekke wijven.

`s Morgens verliep alles precies volgens planning : een heerlijk ontbijt, stukje wandelen naar de bus, de koffers ophalen onder de luchthaven, geld afhalen voor Mirte`s visum, inchecken bij Turkish even vitrines lekken (shoppen zonder iets te kopen) en hop we waren onderweg naar Istanbul. (intussen ook door Tine en Inge geupdate dat ze alledrie een A=attest hebben en er is maar 1 buis op 3 kinderen dus das prima)

Turkish heeft nagelnieuwe toestellen met super zetels (voor een vliegtuig dan he) en zo`n entertaining systeem in de hoodsteun voor je. Coole lachfilm met Murphy opgezet (1000 words) superlekker eten gekregen en 1,2,3, waren we in Istanbul. Daar hoef je je ook niet te vervelen, amai das een grote luchthaven.

Nairobi verscheen wel pas op de borden 50 minuten voor vertrek, tot die tijd hadden we het al een paar keer gevraagd aan de transfer desk. Mirte heeft een grote Toblerone gekregen (nee ik heb geen stukje op) Zo`n hele grote kost 8euro !!

Weer een nieuw toestel (737-800)en entertqinment genoeg dus we waren al vlug in Nairobi, we gingen meteen linksaf en waren de tweede in de rij voor het visum van Mirte.
Douane was heel vriendelijk, hij vroeg alleen wat we kwamen doen en hop we liepen tegen het bordje “Monique Mirte“ aan.

Met een gangetje van 60 km per uur naar Maanzoni gebracht en warempel al onze eerste mini safari. Konijnen, zebra`s, hertjes en heeel veeel gnoe`s gezien. Ontvangen door 2 vriendelijk askari`s en geslapen als een roosje in
onze prachtige rondavel : Amazing Kenya

Sterker nog, ik was dit aan het schrijven en ik vraag aan Mirte, Mirte, ga je mee ontbijten (ik denk dat het een uur
of 08:30 is
) Geen reactie, ik rommel wat met een koffer, de laptop, nix. Mirte blijft in slaapmodus. Dus ga ik alleen en Jan zegt dat het al 09:45 is. Bordje fruit, eitje en Mirte ontbijt op bed brengen.

We zullen zien wat de dag brengt vandaag, het is lekker Tshirt weer en bewolkt.

In ieder geval us dit een paradijs voor Ria, ontzettend veel vogels !

3 comments

  1. tof, al meteen een safari voor Mirte en ontbijt op bed. Geniet maar van alle lekkers en de zon.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s