Wij zijn weer ‘thuis’.

De 04:20u vlucht vanuit Mombasa naar Nairobi was peanuts. Al moesten we persé van madam incheck van de 26 kg van koffer 1 , 3 kg overhevelen naar de kleine koffer die maar 16 kg woog. Dus hebben we 4 boeken van Tine overgeheveld…..
Ze moest dan wel weer nieuwe bagage labels printen en de éne die verkeerd was weggooien.
In Nairobi verliep de oversteek van Local flights naar International flights heel vlot (op dat uur !)
We hadden net een thee besteld en er werd omgeroepen dat flght XXX to Paris (is nooit verstaanbaar) naar de incheck moest ? Wij redelijk snel lopen, met hete thee, bleek dat er een enorme rij stond. Dus zijn we op de grond gaan zitten onze thee opdrinken.
Wat bleek ? Air France vliegt nu met eigen toestellen op NBO. Dat is nieuw voor mij. Een spiksplinternieuwe Dreamlinder 900. AMAAAI. Nieuwe stoelen die zalig zitten, superservice (inclusief stinkkaas en chocolaatjes)
Helaas, bij aankomst op CDG (hij kwakte z’n toestel op de grond de PIC) bleek dat er 1 koffer niet mee was. Bij de lost luggage gaan opgeven, zouden we zgn 3 koffers hebben…. (mens in MBA dus vergeten de foute uit het systeem te gooien ondanks het werggooien van het fysieke label)
Dju. Ze wist zeker dat we hem zouden krijgen, maar toch licht ongerust wandelen we naar het station voor de TGV.
We komen langs de glazen wand waar je binnen kijkt naar de aankomsthal en Tine ziet de meneer die ook z’n koffer kwijt was, wel met zijn koffer. Dus ik kijk goed op de band en wat zien ik ? Juist ja : Tine’s koffer. Allez, ik blijf staan en Tine rent terug, moet weer binnen (niet makkelijk !!) en komt net als ik denk ‘ ‘k zal meer eens gaan kijken zeker” aanwandelen met koffer. Na klein uurtje Expresso en warme chocolade bij Starbucks drinken is onze TGV er en sjeezen we met gemiddeld 163 km/u (310 op depiek momenten) naar Lille Flanders warr we binnen een kwartier aansluiting hebben naar Toucoing waar Jens en Mirte op ons zullen wachten. (anders hadden we doorgetreind naar huis)
In de auto hebben we veel te vertellen en in no-time zijn we weer thuis.
Oost West Thuis Best ?
Of Zuid Noord vlug terug naar ons relaxoord ?
We zullen zien !
Klik op de fotoos om de titels te zien.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s