26 July, 2012 19:47

26

Zullen we een uitgebreid verslag schrijven over de vreselijke reis ?

Nee, ik hou het op telegram stijl : thuis vertrokken om 13:00 de 23e en in Kilifi aangekomen de 25e om 17:00. In Milaan ‘’gecrashed’ wegens fautly hydraulic systems. In Addis Abeba blijven plakken wegen s ‘’no connection flight’’
Er kam 1 koffer te weinig van de band.. SHIT, die met de kano !!
Naar lost bagage en wat zag ik staan ? Juist ja, onze koffer ! Die was al voor ons aangekomen. Hoe is me een raadsel, maar beter voor ons dan 3 dagen later.

De chauffeur stond netjes op ons te wachten en de ATM werkte !! Jeey !!!
We hebben een Amerikaanse pastoor en zijn 2 Belgische dochtertjes een lift gegeven naar Kilifi. De 2000 Ksh die hij me ervoor gaf heb ik rechtreeks aan de chauffeur gegeven want die jongen had al staan wachten ook om 01:00 snachts omdat er kans was dat we de connectie zouden halen en geen manier om met hem te communiceren !!

Ze ff meegenomen naar huis, waar de 5 meisjes dan meteenhet strand op gegaan zijn en zijn na ons Mango-Banaan-Sinaasappel maal met French toast gaan slapen.

Na +- 40 muggen dood geslagen te hebben in de klamboe en een groene spin verwijderd uit Inge’s klamboe.

Vanochtend was ik wakker om 07:00 , Rik om 08:00, Tine om 08:15 en Inge en Mirte kwamen ook eens aankakken om 09:00. Uiteraard was de eerste actie FRUIT FRUIT FRUIT eten en dan : splizeren. Groot succes die splizer. Helemaal alleen in de oceaan, mega golven maar geen Jens en Jeroen. Met hun erbij zou het nog veel leuker zijn natuurlijk J

’s Middags de kano in elkaar gezet en even geprobeerd met Ndurya als motor en tegen de avond boogschieten met een echte Afrikaanse handgemaakte boog. Tine is al expert en Inge liet zich niets wijsmaken over hoe ze alles moest vasthouden, deed dat op haar eigen manier en ja hoor APPLAUS.

Nog wat fotoos voor sfeerbeelden. Enjoy !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s