Capetown

Na een lekke nacht in ons coole appartement onze auto leeggehaald en teruggebracht. Uiteraard hebben ze gezien dat ik een boom een kus heb gegeven: een deukje in de achterbumper. Misschien kom ik net toe met de +verzekering en tja, anders zal ik wat moeten bijbetalen.Zeer behulpzame mensen tonen ons waar we moeten oversteken als we richting V&A waterfront wandelen. Wij zijn immers kippig en hebben geen idee wat een stoplicht is..hahaa. Enfin, Zoals je iets eerder zag vandaag zijn we dus lekke aan de wandel geweest. Heerlijke muzikanten gezien, wow, meedansen MOET wel.
Uiteraard hun CD gekocht 🙂 Maakt heel mijn dag goed.
Tot we moetjes waren en de hop-on-hop-off bus voucher ingeruild hebben voor buskaarten.
We hebben eerst de toer 100% gedaan en daarna besloten waar wel wilden stoppen en weer hoppen.
Ook best veel bijgeleerd.
Op de tweede ronde zijn we bij halte 5 uitgestapt om naar halte 6 te wandelen. Komt er een joch naar me toe, jaar of 16, give me food. I’m hungry. ‘k Zeg tegen hem ‘stop smoking, than you can eat’. No you gimme food zegtie en trekt aan mijn arm. ‘k Zeg ‘don’t touch me’ en trek m’n arm terug. Spuugtie wel op mijn regenjas zeker ? GODVERDOMME. Ik ren naar hem toe, achter hem aan verzamel intussen woedend al mijn speeksel en spuug terug ! Hij veegt zijn gezicht af en rent, gelukkig voor hem, verder weg. Als ik terug loop zegt een meneer die het zag gebeuren, ‘that irriating rotjoeng, you should have slapped him”…. ‘k Zeg ‘sorry, am too old can’t outrun him”…We halen beiden onze schouders op.
Jammer maar ik laat m’n humeur er niet door verpesten.
Bij een lekkere warme bakker eten we super lekkere broodjes en warme drank om vervolgens bij de kleurige huisjes te gaan kijken op Mirte’s verzoek.
Als we bij de bushalte staan , leest Tine dat er geen bus meer zal komen. Terwijl we overleggen zie ik iets roods in mijn ooghoek en zeg ‘jis daar”. Iedereen happy en verbaasd (er klopt niks van wat er op het bord staat.)
We hoppen weer op de bus naar halfweg de top van DE berg, waar je verder moet met de kabelbaan. Ik babbel wat mat de chauffeur (weer over BelGiAmmers en voetbal) en vraag offie van ”hier” is en of we kunnen wandelen naar de Prima avenue. Nee, zegtie dat zou ik niet doen want het is steil en ver. ‘ kZeg hem dat de volgende halte wel erg ver is en dat we dan weer naar boven moeten klimmen, en vraag of hij ons in de buurt wil droppen. Dat wil hij wel, als ik binnen een minuut kan afstappen. Dus hoppakee, hij zet als we bij onze straat zijn de vier pinkers aan, gooit ons eruit en ik heef hem 20 Zar, waar hij heel blij mee is.
Iedereen happy.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s