JNB

Met dank aan Eddy die ons naar het station in Oostende heeft gebracht zaten we netjes op tijd op de trein naar Brussel-midi. Met vertraging aangekomen en wel op tijd vertrokken met de TGV. We mochten als AirFrance passagiers zelfs in eerste klas reizen. Het kostte ons wel wat heen en weer rennen op het perron, maar het zat lekker rustig. In Brussel Zuid meteen ook de koffers afgegeven, dus het is wel comfy reizen zo.
Door de security was een eitje. We moesten met ons kind van -18 in de rij vom te laten controleren of ze wel van ons was en of beide ouders mee zijn. Daarna moesten we niet meer wachten zaten we
voor de eerste keer , in de A380 met bestemming JNB.
Zoooo soepel was al verdacht en ja hoor, er was een container beschadigd in het ruim en de meeste bagage moest weer uitgeladen worden zei de PIC. Er waren maar 519 pax aan boord, dus tegen de tijd dat ze daarmee klaar waren en nog een probleem met de stekker van de APU hadden opgelost…met een klein uur vertraging vertrokken.
Goede service aan boord en wat tijd ingehaald (wel redelijk veel turbulentie) ter bestemming aangekomen. Lekker : 25° en zonnig. Sim kaartjes gekocht,auto opgehaald (ook een rij van een uur aanschuiven) en via de Shoprite naar ‘huis’. Met navigator Mirte was dat 1.2.3 gevonden. Rik z’n tablet vond geen GPS.
Zoveel lekkers in de Shoprite !!! Mega grote papaya voor 60 cent (€) ! NikNak chips van mais : lekkerderder dan duyvis voor 50 cent…etc. ‘k voel me thuis !!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s