Beetje boos en meer boos

Gisteravond was Tine een beetje boos. Op school was meester Kazungu lastig. Hij wil geen advies en/of raad aannemen en weet alles beter. Vandaag ben ik boos, op de security van Tuskeys. Ik was wandelend door ‘de winkelstraat’ gegaan en had lekkere avocado’s gekocht, 3 bamboo materiaal onderbroeken, een klos garen, 2 naalden en had onderweg veel Kunazi gevonden voor Tine.
Mijn zakje moest ik dus afgeven bij het binnenkomen. Ik knoop het dicht, zet het op de voorziene plaats, kom na het shoppen terug en…zakje weg.
Nondeju ! Wat een security.
Sorry hier, sorry daar, ze zouden op de cctv kijken : camera werkt niet (surprise…)
Dus ik schrijf in ”het boek” wat ik kwijt ben en van wanneer en ga naar de markt. Zowel de pikipiki man als de mama op de markt zeggen dat ik de politie erbij moet halen. Allez, hop, terug naar Tuskeys. Ik meld meteen aan de security madam dat ze ofwel mijn loss moet betalen, ofwel ga ik naar de manager en we halen de politie erbij, want ze doet haar werk niet goed.
Ze zegt niks, dus ik loop naar binnen, vraag naar de manager en wordt erheen gebracht.
Ik doe m’n probleem uit de doeken : ik voel me niet secure bij de security en vind dat ze hun werk niet goed doen. Wat als er iets heel belangrijks in mijn tas had gezeten ? (mijn pas bijv)
Ja, dat vinden ze ook, maar ze verwachten dat degene die mijn tas ‘per ongeluk’ heeft meegenomen hem zal terugbrengen. Ze willen nog 2 dagen (?) wachten en als ik dan mijn spullen niet terug heb, dan zullen ze met een vergoeding/oplossing komen.
Ben benieuwd.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s