Zaterdagmarkt

We zijn vandaag niet naar Watamu gegaan want de huurauto is verdwenen. De trip is uitgesteld tot Maandag. Prachtige zonsopkomst, lekker yoga en veel zwemmen. Het was vloed rond 06:30.

Rond 11 u. kwamen de kindertjes op appèl voor de zwemles , maar ze hebben het niet lang volgehouden want er zaten kwallen in het water Kimmy en Gladys durfden warempel ook mee . Op dat uur is het voormijn witte huid ook niet aangeraden in de zon te staan, dus de lessen waren rap gedaan.

Met Paul samen, die vriend is geworden met de askari van de buren, eens gaan rondkijken in Black Marlin (of Mara Engai) De Askari is super gelukkig met eene paar (dames)schoenen, een nieuw overhemd, een leuke jeansbroekje voor zijn klein en
een T-shirt. Paul ging dan nog verder wandelen terwijl ik met mijn sanseveria stek naar huis ging.

Na de siësta zijn we naar de zaterdagmarkt vertrokken in koshoroni. Je ziet bergen en bergen 2dehandskleren vanuit Europa en nieuwe kanga’s in alle mogelijke kleuren.
Ik heb een puré stamper gevonden die er vele malen sterker uitziet dan de stamper die ik laatst in de GB heb gekocht.
Ook lvele vierkante meters uitgestalde schoenen, waarvan lang niet alle paren volledig zijn. We vragen ons dus ook af waarom enkele schoenen überhaupt te koop staan?

We hadden het snel bekeken op de markt en zijn dan naar Makuti Villa’s gegaan, waar Lena en Johan achterbleven voor de wifi en Ndurya, Paul en ik zijn naar Mnarani gewandeld (langs de old ferry).

Paul heeft er iets gekocht en dan zijn we terug gegaan naar LePa om iets te driinken. Het plan was om er iets te eten, maar er waren zodanig veel muggen dat we naar huis zijn gevlucht. Mijn wageni via de Tuskys en Ndurya en ik via de lokale markt om avocado’s te halen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s