Nog meer vragen

Misschien moet ik een FAQ blz. maken op mijn blog/site. Er kwamen nog meer vragen, let op, die zijn zeer welkom, daar leer ik zelf ook veel van.  :

Vraag:  Ik wil je eerst vragen wat precies jouw bedoeling is. Wil je samen reizen en/of met meerdere. Wat zijn je plannen?

Antw : Ik wil de huishuur delen met maximaal 6 mensen, (omdat er 6 bedden zijn) Uiteraard maakt dat dan de reis goedkoper.
De plannen zijn altijd : zo vaak als ik kan terug gaan,het is er zo zalig. Je laadt je batterijen op. Heerlijk weg van alles, batterijen opladen, paar kilo’s kwijt, met dolfijnen zwemmen, etc etc.

 

Vraag : Ik heb het gevoel dat jij niet echt een reisgenootje zoekt. Mijn intentie is wel om samen de omgeving etc te gaan ontdekken. I:) Ik heb het idee dat je ter plaatse je eigen weg gaat met jouw vrienden daar. Dat snap ik, maar dat is niet mijn bedoeling. Niet vervelend bedoeld hoor.

 

Antw : Dat ligt eraan he, als je op safari wil moet je dat doen met ander leden van het groepje, want ik ben al 200 keer op safari geweest in mijn leven en ga daar dan idd niet elke keer weer 200-300 euro voor uitgeven. Maar inlandse dagtrips en ZEKER zwemmen met dolfijnen doe ik wel mee.
Als je het blog leest zie je ook dat zo’n groepje vaak in stukken valt, de ene wil ’s avonds uit, de ander niet, dan willen er 3 op safari maar de andere 3 niet etc

Eigen weg gaan met ‘mijn vrienden daar’ is niet zo; want vriend Ndurya is de ”houseboy” en die hoort sowieso bij het huis, net als Safari, de nachtwaker.

OF ik ben thuis OF ik ben met geïnteresseerden op dagtrip

lees het blog maar 😉 htttp://addicted2africa.wordpress.com

Ik zoek idd niet 1 persoon, ik zoek huishuurdelers. Tenzij die 1 persoon de kosten met z’n tweetjes wil delen. Het minimum aanal waarmee ik weg geweest ben is 3 : Coby, Ji-Yong 1 en ikzelf. We hadden toen elk een eigen kamer.


1weblink

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s