Terug aan de kust

‘t Was een ongelofelijk coole safari, drie dagen in Tsavo East. Grotendeels dank zei Inge, onze catwomen. Ze heeft op de eerste dag leeuwen gespot die de rivier overstaken, nog voordat we het park in waren. De tweede dag heeft ze een cheetah gespot en de derde dag een luipaard. Kan het beter ? Dacht het niet…..
Uiteraard tellen alle andere dieren en de prachtige natuur ook mee. De lodge, Voi Safari Lodge was ook een topper. Ze hebben een tunnel naar een uitkijk waar je op gelijke hoogte staat met dieren die water komen drinken. In dit bar droge seizoen (zo het regende aan de kust ,zo is het grotdroog in Tsavo) zoekenze allemaal water. De leeuwen die we zagen op de eerste dag, helemaal aan het einde van de safari (ze hadden net een buffel gepakt) hebben ‘s nachts de longen uit hun lijf gebruld ergens onder onze kamers. Wat een machtig geluid.
We zijn nu terug aan de kust in het ”Reef hotel” in Nyali, niet al te ver van de luchthaven, zodat we tot het allerlaatst maximaal kunnen genieten van de all inclusive.

Dat is erg vermoeiend…..

Advertisements
This entry was posted in KENYA. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s