4th of July

Vanochtend een prachtige zonsopkomst en meteen ook lekker weertje. Zonnig.
1 uur Shaitsu massage ‘’ondergaan’’ en ik ben weer 5 jaar jonger. Onze blinde masseur Jackson was superblij met z’n MP3 en audiobook. Inge heeft hem geduldig geleerd om de mp3 te bedienen.
Op weg naar de Gate om Jackson af te zetten hebben we 7 giraffen gezien, een hele rij gnoe’s, veel zebra’s, een secretary bird, tommy’s, granti’s…

Ezekie vertelde hoe een secretary bird een slang vangt : hij steet zijn staart in het holletje van de slang, draait ermee rond als een helikopter en blijkbaar hapt de slang daar dan in zodat hij hem uit z’n holletje kan trekken. Als dat niet inventief is..

Mirte had in haar knieholte opeens 2 teken ontdekt en Ezekiel heeft ze verwijderd : een gloeiend hete luciferkop om het beest te doen schrikken, zodat hij ‘vanzelf’ loslaat J , in ieder geval kwam het hele beest mee.

Vanmiddag ‘moesten’ we op de thee bij onze buurman en we hebben een rondleiding gekregen van diens vrouw in de shamba (met heel veel groenten) en bij de koetjes. Melken wilden de meisjes niet proberen. De tea & biscuits hebben lekker gesmaakt en de buurvrouw is met ons mee naar ‘huis’ gewandeld en dan verder de heuvel opgegaan voor haar eveningwalk.
2014-07-04

 

 

5 comments

 1. Hoi, alle verhalen leven nu wel enorm hoor als je al die mensen ontmoet hebt. Zoooo leuk om te lezen. Groetjes aan Mirte en Inge. Mirte is de schrik hopelijk een beetje te boven gekomen.

  Like

  • Thanks ik doe ze allemaal de groeten, en we gaan vanmiddag weer wandelen , maar niet meer door hoog gras 🙂

   Like

 2. Dag allemaal. Adventures in Africa….. het klopt weer helemaal. Hoop dat je van de schrik bent bekomen Mirte. Een hele fijne vakantie daar in het mooie Kenia. Veel liefs. Diny

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s