Broodrooster,hangmat en souvenir

Poeh het was warm vannacht. Eerste activiteit vandaag was dus ff zwemmen in de oceaan.
We waren net op het strand, het was om 07:00 al 30g raden en het begon lichtjes te spetteren. Na 10 minuten was het aan het regenen, heerlijk, zo’n natuur douche. De meiden waren nog aan het slapen dus we zijn weer terug naar huis gegaan, hebben met het water dat uit de dakgoot stroomde onze schouders gemasseerd en dan lakker fruit ontbeten.

Na het ontbijt was het zonnetje er alweer en zijn we met z’n allen een ferme strandwandeling gaan maken (voor de kenners: eerst naar rechts tot de rots en dan weer terug , voorbij ons huis, naar Delamere) en te eindigen in het zwembad bij Delamere.
Rik en ik hebben de verbouwingswerken in de keuken en de planten in de tuin en het magnifieke uitzicht bekeken en dan weer naar huis. Laat het nu al 11:45 zijn… time flies when you’re having fun.
Lekker ”tomat au crevet” gegeten, platte rust in de hangmatten (niet zo plat voor de dames) , de broodrooster hersteld, wiskunde oefening gemaakt (palmboomhoogte meten met schaduw en tangens enzo) en dan met de fiets naar de souvernirshops tegenover Mnarani Hotel gegaan (+- 4 km)
De dametjes happy gemaakt met een kleurige Kenyaanse tas en via Tuskys weer naar huis. Weer tijd om af te koelen in de oceaan 

En zo vliegen de dagen voorbij………..
1-2013-08-12

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s