coole wandeling

Jammer dat ik nog geen foto`s kan bloggen.
We zijn uren zoet met vogels spotten en hebben er 1 ontdekt die Ditty nog niet op haar website heeft bij "birding".
Mirte en ik hebben een coole wandeling gemaakt vanmiddag. Op ongeveer 1.5 km hiervandaan is een grote plas water met rotsen, het ziet eruit alsof het ook verder loopt/liep als een rivier vroeger.
Er zaten wel 50 grote en klein ehagedissen zich op te warmen op die stenen. Uiteraard schrokken ze zich wezenloos van een stel wazungu.Enorme cactussen ook en hele mooie bomen.
Weer lekker gegeten en mens erger je niet gespeeld (Mirte heeft zich dood geergerd) en nu OFF to bed, we zijn doodmoe.

Er is geen mug te zien, gelukkig, want de klamboes zijn wat raar. Ze komen niet op de grond, we hebben een soort hemelbedden en het dak is veelt te hoog zegt Mirte. Ze heeft gelijk en dat is meteen het enige wat op te merken valt wat beter zou kunnen in Amazing Kenya Retreat want verder is alles perfect. Leuke rondawels, prachtige badkamer, perfect schoon en dagelijks schoongemaakt, Er lag een bloem op ons hoofdkussen de eerste nacht en vannacht een snoepje. Heerlijk eten, perfect engelstalige vriendelijke bediening.

Straks gaan we weer aan de wandel na het ontbijt : een winkel zoeken (voor een tandenborstel en een boeoje waarin Mirte haar spottings kan bij houden)

4 comments

  1. Als nuveren pauper maak je dit soort dingen met bednetten ook wel eens mee – en dan klaag je bij Abdalla… De oplossing bleek te liggen in het ‘instoppen’ van het net tussen de matras en het bed – soort van alsof het een laken is. Ja, die Mombasianen zijn handig hoor… Zo gebruiken ze metalen eetborden om antennes mee te maken om digitale TV ofzo met meerderen te delen.

    Eh… perfect engelstalige bediening… dus geen vege-Tables, maar vEgetables… ?

    Like

    • KLagen is nu ook weer niet nodig, het is gewoon niet goed want instoppen werkt niet. Been there, done that. Ze steken er dan gewoon doorheen als je ertegen ligt. Maar het is `s nachts koud genoeg voor een dekbed dus ook te koud voor muggen 🙂

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s