4 February, 2013 17:05

Vanochtend na de in gekorte yoga en het ontbijt vertrokken naar Watamu met de piki piki.

Je ziet uiteraard veel meer als je op een piki piki zit en we zijn gestopt bij Mida Eco lodge om iets te drinken. Was erg leuk en daarna zijn we met de makelaar een huis gaan bekijken. Man, zo’n pracht van eens huis, wel erg erg jammer dat het niet aan de oceaan ligt maar aan de creek. Je kan dan zogezegd alleen zwemmen als het vloed is, maar dan moet je tussen de mangroven (en dus krabben) door ‘zwemmen’ om in dieper water te geraken.

Spietig, no place like Ted’s place….

Op zoek naar eten. Een of andere ‘vriendelijke’ pipo dirigeert ons naar een goed restuarant. Jaja, erg duur, Italiaans, moet je net bij mij wezen. We staan op omdat we de kaart zien en dan komt de serveerster zeggen dat we wel soda kunnen krijgen voor 60 ipv 100. We besluiten dat het een leuk gebaar is , gaan weer zitten, bestellen en dan komt ze weer terug om te zeggen dat het toch geen 60 zal zijn.
We staan weer op zoeken een Giriama restaurant.

Gevonden, besteld en ik loop even naar de overkant om een sjaal te kopen, blijkt dat we binnen de 10 minuten geserveerd worden dus m’n rijst staat er al als ik terugloop. En ‘t is nog lekker ook. Voor 4660 Ksh eten en drinken we met 10 man (en vrouw) want de pikipiki drivers hebben natuurlijk ook lekkers verdiend.

Op de terugweg kan ik mezelf afschermen voor de zon met de nieuwe sjaal (2€) en koop ik een cocosmat op de plaats waar ik ze in Oktober had gezien.
Om 16:00 zijn we weer thuis op ons heerlijke wind plekkie in de palmentuin.

Meteen onder de koude douche !
(Voor de kenners : Frank was weer niet mee want hij had een afspraak met het cashewnotenmeisje.)

Op het terras deze tekst schrijven, met gebakken wangen, schouders en onderlip.

This slideshow requires JavaScript.

One comment

  1. Hoi Monique,
    Vanochtend om half 7 onder de douche en direct om 8 uur even addicted 2africa bekeken. Moet ieder keer weer lachen om de situaties die ik zo goed herken en de nieuwe plekjes die jullie ontdekken. Het eten in het Giriama restaurant ziet er smakelijk uit. Op een van de foto’s herkende ik Licence ook nog. Als je hem ziet wil je dan de groeten overbrengen? Zo te zien hebben jullie het erg heet en dan is die duik in de oceaan echte wellness. En wat het afspraakje betreft……. ben benieuwd!!!!!! lieve groeten Diny

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s