eerste dagen

Met wat vertraging de het eerste bericht. De heenreis is erg vlotjes verlopen. Chris is een leuk mens ook ,ze was de enige die ik nog niet kende. Dank zij haar kregen we trouwens een upgrade van stoelen omdat haar dochter op Zaventem werkt. We zaten bij de nooduitgang. Veel beenruimte, we waren 1,2,3 in Cairo en hebben even de beentjes gestrekt want we hadden 45 minutn overstaptijd. De service op Egyptair is super, heel vriendelijk en lekker eten. We hadden elk 3 stoelen en hebben lekker geslapen, in no time stonde we in Nairobi.
Ik had Paul gezegd dat we met 5 mensen en elk 2 koffers zouden komen en met Keniaanse logica was hij er mooi op tijd, dat wel, maar4 met een gewone personenauto. Dat lukt dus niet erg om alles erin te krijgen en dus moesten we even wachten op een tweede auto.
De rit in het donker naar Machakos liep bijna slecht af want Paul had een bump niet gezien en de auto voor hem remde heel laat, dus wij knalden er bijna bovenop. Door het hele harde remmen bleven de remmen nadien plakken. Met een enorm schurend geluid zijn we tot de Golfclub doorgereden.
Het is leuk alle bekenden terug te zien. De wageni krijgen golfles en Frank en Jos gaan de baan op. De dames ondergaan een Shiatsu massage van een uur. HEERLIJK.
Uiteraard gaan we het dorp in en naar de markt.
Vannacht hebben we goed geslapen. Vanochtend lekker ontbeten. Alles loopt gesmeerd.
Vandaag heeft Makau de bus laten brengen, die er goed uitziet en ik mag hem 2 dagen gebruiken….
Straks gaan we naar Nairobi via Maanzoni lodge en dan vanavond met de trein.2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s