12-nov-2012 – Terug naar huis

Na 3 wk in Kenya vandaag vroeg opgestaan, om 5:00 am, om om 5:45 richting MBA airport te gaan. Manager van de Sagala Lodge raadde dat aan, omdat MBA ‘s morgens erg druk kan zijn met trucks. Was idd ook zo, maar de Kenyanen gebruiken een handige manier om v/e 2 baans weg een 3-baans weg te maken, waarbij de busjes en autos aan de uiterste rechterkant van de weg rijden – en het tegemoet komende verkeer dus in het midden, tussen een stroom trucks links en een stroom busjes en autos rechts. Oh, well, this is Kenya, what to do eh… ?

Onze driver kende goed de weg en sloeg af op een er niet uitziend weggetje, richting airport. Iets daarvoor Ndurya afgezet bij een matatu stand. Net een SMS van hem dat ie op Bofa road in Kilifi aangekomen is. Kan hij wat achterstallig werk doen en vervolgens verhalen over zijn avonturen met 2 wazungu op safar in diverse plekken van Kenya.

Ons vliegtuig gaat over een minuut of 20 als het goed is, maar het ziet er nog niet naar uit dat dat idd zo is.. Wachten in de gate-room voorlopig. Kijken of dat vanavond allemaal nog reg kom in Belgie en NL…

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s