Bank, Kletsen, Zwemmen, ….

Het is al woensdag vandaag ! We hebben alleen nog maar wat gerotzooid. Zwemmen, yoga, lekker eten , veel kletsen, zwemmen etc.

Vanochtend zijn Diny, Frank en Klaas gaan wandelen met Ndurya via de binnenweg naar het dorp. Coby en ik zijn dan met de pikipiki erachteraan gegaan een tijdje later, om te testen of Coby wel lekker zit achterop een pikipiki zodat ze morgen mee kan naar Konjora.

Martijn zit nog in tanzania bij z’n maten en af en toe krijg ik een sms.

Even naar de bank geweest, de kenya kenners weten wat ik bedoel met ‘even’. Er stonden wel 100 mensen tot buiten in de rij om geld af te halen . Iets wat ze van ‘world vision’ 1 keer per kwartaal doen, en  dat is net vandaag en morgen.

Dan  via het steegje (van de chips Pieter)  langs de marktkraampjes gewandeld, waar Diny en Coby geshopt hebben. Kanga’s , schoenen, rieten hoed, etc etc

Vanmiddag is massage-middag, Klaas is een uur gemasseerd voor 20 euro nu net en Coby en Frank gaan zo ook weer. Monique en Rene zijn op’t strand , Monique is aan het snorkelen en René houdt haar in de gaten.

Steve is langs geweest (van Steve  and Richards Safari) voor het boeken van aan safari  en Diny en Coby gaan op safari Vrijdag. Ze komen zaterdag terug en het wordt Tsavo East.

Morgen gaan we naar Konjora, even hoi zeggen tegen Sam en naar de dansers kijken.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements
This entry was posted in KENYA. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s