Schaterenlachen en Geld

Er is een briefcase aangespoeld op het strand bij het hotel 1 km verderop (Kilifi Bay)

De gelukkige vinder heeft hem mee en doet hem nieuwsgierig open, wat denk je ? Helamaal vol met geld. Ksh en Euro.

Nu begint het probleem, iedereen die ermheen staat wil wel wat. Het loopt uit op een enorm gevecht waar steeds meer mensen bij betrokken raken en er komt zoveel lawaai bij dat de mzungu die er vlakbij woont de politie belt.

De politie komt erbij en neemt vervolgens alles in beslag ! Echt gebeurt gister….

Ndurya komt ‘s avonds bij ons zitten en verteld het enige verhaal na het andere. Mijn wageni zijn heel erg verbaasd over de manier waarop hij door de eigenaar van dit Robinson Crueso huisje behandeld wordt. Zo moet hij als hij tafel dekt, alle glazen, dubbele messen, vorken etc etc dekken ookal worden zeniet gebruikt. Vervolgens ook afwassen natuurlijk.

Het is vandaag voor de eerste keer veel meer eb dan anders en we gaan ‘s morgens allemaal ebberen (zie youtube ‘riniquenet’ ‘ebberen’ ) door de wind is het wel lastiger dan in Oktober om alles te kunnen zien.

Iedereen is heel verbaasd over de enorme hoeveelheid zeeegels en verwondert zich erover dat we er nog niet op gestaan hebben.

De masseuse komt weer langs voor Frank en Monique, Rene wil niet meer.

Rene heeft me gisteren gered, we gingen de villa van de buren die te koop staat bezoeken en ik viel van de trap., ik had wel iets kunnen breken als Rene me niet had opgevangen.

Diny krijgt een sms van een vriend van haar en ze moet zo verschrikkelijk hard lachen dat we letterlijk in haar broek plast. Het werkt bijzonder aanstekend die lach, we lachen allemaal hartelijk mee als ze probeert, ookal verstaan we niet direct wat ze zegt zo erg moet ze lachen.

Hier komt de tekst :

sms 1)haha, sorry maar ik kreeg een wat raar visioen als ik lees dat 4 dames met een piki piki uitgaan. Je begrijpt zeker wel dat ik de voorkeur geef aan een tuktuk, nee geen Twentse, ja wel achterstevoren.

sms 2) van8 gedroomd een afrikaanse tirolerfilm. titel : mag ik in de tuktuk ? mag jij bij mij op de pikipiki ! production Janox.

Helaas heb ik geen foto van Diny die gebukt staat van het schateren terwijl ze in haar zwembroek plast van het lachen.

Strax met de piki piki naar Konjora. Boom planten voor Sam.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s